• In memoriam: René Wondergem (1975 - 2020)

  Afgelopen weekend bereikte ons het droevige bericht dat René Wondergem na een lang ziekbed is overleden. René maakte zo’n vijftien jaar deel uit van ‘de zaterdag’ (Destijds het 7e en het 6e, tegenwoordig Zaterdag 3).

  Nadat hij in 2015 was gestopt met voetballen bleef René zich inzetten voor het team als elftalleider. Ook was hij voor de vereniging een zeer gewaardeerd sponsor en schoot hij regelmatig te hulp met kluswerkzaamheden op de accommodatie.

  René wordt door zijn teamgenoten en voetbalvrienden herinnerd als een goudeerlijke karakterjongen met wie je onbedaarlijk kon lachen. Een echte levensgenieter die voor iedereen klaar stond. In de zware en oneerlijke strijd die hij moest voeren bleef hij positief en hield hij tot het laatste moment vast aan zijn relativerende humor. Voor de manier waarop René zich de laatste jaren door het leven geknokt heeft hebben wij diepe bewondering.

  Namens ZM762, het bestuur en alle leden van de vereniging wensen wij de familie en vrienden van René veel sterkte en troost bij het verwerken dit verlies.

  Bijeenkomst op de Veerse Poort – donderdag 13 augustus

  René wordt op donderdag 13 augustus in besloten kring (op uitnodiging) gecremeerd. Dit omdat er maar een beperkt aantal mensen toegelaten kan worden i.v.m. de coronaregels. Om iedereen toch de kans te geven om herinneringen aan René op te halen is vanaf 14.00 uur een bijeenkomst rondom het clubhuis op de Veerse Poort. Er is buiten voldoende ruimte om afstand te houden en iedereen wordt gevraagd om hier rekening mee te houden. De bar is open voor een drankje (let op: u kunt alleen met PIN betalen).