• “Jeugdige Enthousiasme Kan Alles - aan”!

  Een prachtige naam voor een eveneens prachtige club met een mooie historie. Ook wel de club van Sjoerd Moussou, wie kent hem niet! Zij staan bekend om een goede jeugdopleiding. JEKA steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. De selectieteams gaan voor het hoogst mogelijk niveau waarbij plezier voorop staat; geeft hun website aan!

  Eerder dit seizoen eindigde de wedstrijd JEKA – ZM in een 2-2 gelijk spel. Het was een wedstrijd waarin niet de spelers maar de scheidsrechter in de spotlight stond. Met twee goedgekeurde buitenspeldoelpunten en een rode kaart drukte hij een groot stempel op de wedstrijd. JEKA kwam met goed voetbal op een 2-0 voorsprong. Na de gegeven rode kaart kwamen wij terug in de wedstrijd tot 2-2 na twee onfortuinlijke missers van de keeper. In de laatste seconde was het dezelfde keeper die een wonderschone vrije trap uit de kruising roste! Na afloop was het nog erg gezellig tot in de late uurtjes in de kantine.

  Wij hebben vorige week in een lastige wedstrijd tegen Beek Vooruit een 1-0 voorsprong weten vast te houden tot het eindsignaal. JEKA is weer in de “winning mood” en heeft vorige week MOC’17 kansloos naar een 0-3 nederlaag gespeelt.

  Wij hopen morgen op een tegenstander die net als wij ook van het spelletje houden en komen om te voetballen geeft trainer Jordi aan. Het zijn elftallen die over zeer veel kwaliteit beschikken en hopelijk komt dat morgen voor het publiek tot uiting.

  Nu RCS vorige week er niet in is geslaagd om punten te pakken tegen Unitas’30 is de strijd om het kampioenschap gestreden. Wij moeten gaan voor de tweede of derde plek in de eindstand wat mogelijk recht geeft op nacompetitie. JEKA staat op een verdienstelijk 5 e plaats met 30 punten uit 17 wedstrijden. Wij staan op een tweede plaats met 34 punten uit 15 wedstrijden. JEKA moet winnen om in het kielzog te blijven en wij gaan thuis altijd voor de winst. Kortom het wordt een echte “klassieker”.

  De wedstrijd staat onder leiding van de heer De Pater. Aftrap om 13.00 uur Sportpark Veerse Poort.