• Johnson Owolabi nieuwe trainer Jong Zeelandia Middelburg

  Met trots presenteren wij Johnson Owolabi (53) als nieuwe trainer van Jong Zeelandia Middelburg. We zijn blij dat hij na de verhuizing van de vorige trainer (Kobus Kranenburg) het team aan de hand mee wil nemen naar grote prestaties en een leuke teamsfeer.

  Johnson is een oude bekende van onze vereniging en heeft enige jaren geleden de JO19-2 onder zijn hoede gehad. Het was een leuke tijd met goed voetbal en kent nog enkele spelers vanuit die tijd die nu selectielid zijn. Johnson heeft zijn diploma UEFA C en is enige jaren seniorentrainer geweest van o.a. VC Vlissingen 1 (za). “We moeten het streven hebben om aan de bovenkant van de competitie mee te doen en te strijden voor promotie met veel plezier”, aldus Johnson. Aan ambitie geen gebrek en hij is afgelopen week vol enthousiasme gestart. 

  Het team staat nu 4e met uitzicht op de top 3. a.s. Zaterdag zal Johnson voor het eerst bij de wedstrijd voor de groep staan en wordt er om 14.30u op veld 2 tegen de nummer 3 van de ranglijst: Apollo’69 2 afgetrapt. Bij winst komt de top 3 steeds dichter bij! Het belooft dus een mooie wedstrijd te worden en hopelijk kunnen de drie punten in Middelburg gehouden worden.

  Wij wensen Johnson en de selectie van Jong Zeelandia Middelburg heel veel plezier en zien uit naar een prettige samenwerking.

  Technische Commissie vv Zeelandia Middelburg
  tc@zeelandiamiddelburg.nl