• Keepersacademie Zeeland aan de slag met alle jeugdkeepers ZM

  Zeelandia Middelburg gaat voor de komende vijf jaar een samenwerking aan met Keepersacademie Zeeland. Het sportbedrijf van keeperstrainer Bart van Wuijckhuijse gaat vanaf komend seizoen alle jeugdkeepers professioneel onder haar hoede nemen. Dit zal gebeuren met een wekelijkse groepstraining op de Veerse Poort, waarbij plezier en persoonlijke ontwikkeling van de keepers en keepsters centraal staan.

  Verenigingsmanager Edwin Overbeeke is ontzettend blij met de samenwerking. "We zijn trots dat onze doelmannen en doelvrouwen met zo’n vooraanstaand instituut mogen gaan trainen. Ze zijn verzekerd van professionele begeleiding, maar ook van een training waar het plezier van af gaat spatten. Aan die combinatie tussen talentontwikkeling en spelplezier hechten wij veel waarde. We verwachten dat de keeperstrainingen op de vrijdagavond of het eind van de middag zullen plaatsvinden. 

   

  Bart van Wuijckhuijse kijkt uit naar de aankomende samenwerking: "Wij als Keepersacademie Zeeland staat te popelen om met alle jeugdkeepers en keepsters van voetbalvereniging Zeelandia Middelbrug aan de slag te gaan. De doelstelling van Keepersacademie Zeeland is om alle keepers en keepsters in een leerzame, uitdagende en veilige omgeving te trainen naar hun persoonlijke top! Daarnaast een ondersteuning of aanvulling zijn op ontbrekende of bestaande keeperstrainingen voor alle verenigingen in Zeeland. Wij zijn super blij en gemotiveerd om dit te mogen doen samen met Zeelandia Middelburg"

   

  www.keepersacademiezeeland.nl