• Kerstwens van het bestuur

  Beste voetbalvrienden,

  Het was ons het jaartje wel. We startten 2020 vol goede moed. Vol plannen ook om uitvoering te geven aan het visietraject waarmee we in 2019 gestart waren. En toen stortte alles als een kaartenhuis in elkaar. Corona was, en is nog steeds, bepalend voor al ons doen en laten.

  Binnen Zeelandia Middelburg hebben we steeds geprobeerd zoveel mogelijk te blijven voetballen. Binnen de regels die gesteld zijn natuurlijk. Maar, wat missen we met z’n allen een partijtje voetbal, inclusief de derde helft!

  Wij willen iedereen bedanken die onze club is blijven steunen. Allereerst alle leden natuurlijk. De Zeelandia Middelburg-familie blijft intact. De vereniging is met weinig opzeggingen geconfronteerd en mocht ook een aantal nieuwe leden verwelkomen. Zo blijven de leden de basis van een gezonde vereniging; sportief en financieel. We bedanken alle vrijwilligers, alle trainers, begeleiders. Al die honderden mensen die de club er bovenop hielden. We bedanken ook alle onze sponsoren. Mede dankzij hen hielden wij de begroting op orde.

  Nu hebben veel van onze sponsors het extra moeilijk door de nieuwe lockdown. Al jaren steunen zij ons. Nu, en in de toekomst moeten wij hen extra steunen. Sla al die internetreuzen maar over dus, die dragen niet bij aan de (sport)verenigingen die Nederland rijk is.

  Koop lokaal! 

  Kijk eens naar je verzekeringsportefeuille, misschien kan Corstanje een goed alternatief bieden. Erik Intersport kennen we allemaal. Erik steunt Zeelandia Middelburg al decennia lang. Auto Sturm, naast uitstekende auto's bieden zij een geweldige service. Ga er eens langs. Minet? Volgens ons beter dan Coolblue of de Mediamarkt. Van Westen, al sinds de jaren '60 steunpilaar van onze club, eerst op het veld, daarna via de penningmeester. De Drvkkery: 1000 keer beter en leuker toch dan dat dikke blauwe mannetje van het internet? De Bloemenman? Verser kun je de bloemen niet krijgen. En zo kunnen we doorgaan. In de nieuwsbrief zien jullie regelmatig een opsomming van onze sponsors. Dankzij hen blijft onze contributie betaalbaar. Dank, beste sponsoren!

  En zo gaan we de kerstdagen tegemoet. Vier deze gepast, op afstand, maar toch met elkaar, al is het slechts in gedachten. En dan het nieuwe jaar. De vaccins bieden zicht op het einde van de tunnel. Wat een feest zal het zijn als we weer voetballen met z'n allen, wat een feest zal het worden in de kantine. We kunnen er niet op wachten.

  Voor nu: prettige kerstdagen, en alvast een gelukkig 2021!

  Het bestuur