• Klasgenoten tegen elkaar: jongens tegen de meiden

  Op 17 november 2018 hebben wij een voetbalwedstrijd gespeeld tegen de jongens van zeelandia. De jo12-2. Het was een wedstrijd die we moesten winnen! Er zaten veel bekende jongens uit de klas en van school. Dus ons doel was: Winnen! Het was een spannende wedstrijd. In de eerste helft gebeurde er veel. Helaas was het begin niet zo goed , want na 7 minuten scoorden de jongens een doelpunt. Dus stonden we met 1-0 achter. Na de aanmoediging van Eu die zei: ‚Kop omhoog‚ zijn we fanatieker gaan voetballen. En daardoor scoorden ecrin een doelpunt zelfs met haar linker chocolade been! Yes!!!! 1-1
  Maar het werd spannend gemaakt want de jongens scoorden weer. Helaas was Lois niet lang genoeg om de bal tegen te houden. Maar daarna liet ze de rest van de wedstrijd niets meer door! En had geweldige reddingen! Want daarna waren wij ‚de meiden‚ het meeste aan de bal. Door een mooi schot van Daantje stonden we weer gelijk 2-2!
  snel daarna volgde er nog een geweldige goal van Shakira: ongeveer vanuit de cornerhoek kwam hij tegen de binnenkant van de paal en rolde de bal in het goal.
  Dus 3-2 voor ons eindigde de
  eerste helft.
  In de tweede helft stond ik wissel samen met fenna. Omdat nu fleur en Anna konden spelen ( die hadden de eerste helft wissel gestaan) Fleur kwam ons vandaag helpen. En dat heeft ze prima gedaan! De tweede helft ging snel. Van beide kanten waren er kansen om te scoren. Maar door veel tegenstand van ons kwamen ze niet door de verdediging heen.
  Uiteindelijk schoot Shakira een vierde doelpunt erbij!
  En kort erna werd de wedstrijd afgefloten. Yes!!! Joepie gewonnen met 4-2 van de jongens.
  Wat waren we blij!!
  En de jongens wat minder.......

  Hier eindigt het verslag.
  Geschreven door: Lotte van der Stoep.