• KNVB spelregelbewijs verplicht voor jeugdspelers!

  Voor aanvang van het seizoen 2017/2018 moeten de junioren geboren in het jaar 2000 en enkele junioren geboren in 1999 verplicht het spelregelbewijs halen. De invoering van het spelregelbewijs is één van de maatregelen uit het actieplan "Tegen geweld, voor sportiviteit".

  Een spelregelbewijs voor alle jeugdspelers in Nederland maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in ?? én begrip voor ?? beslissingen van de scheidsrechter. Het kennen van de regels zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels er ook nog eens voor zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen.

  Alle leden die in 2000 geboren zijn hebben al enige maanden geleden bericht gehad en een activatiecode ontvangen om dit spelregelbewijs te gaan halen. Helaas zijn er nog veel spelers en speelsters die dit nog niet behaald hebben of er zelfs nog niet aan begonnen zijn.

  Voor de KNVB én dus ook SCI is deze maatregel een serieuze zaak.
  Indien het spelregelbewijs niet tijdig gehaald wordt dan mag je NIET voetballen.
  Op de website van de KNVB en met je activatiecode vinden jullie alle informatie over het spelregelbewijs, uitleg van de spelregels en een groot aantal leuke oefentoetsen per spelsituatie. Iedereen kan hier gaan oefenen. Ga dit doen want voor dat je het weet begint het nieuwe seizoen weer en moeten de spelers en speelsters geboren in het jaar 2000 het KNVB spelregelbewijs gehaald hebben.

  Meer informatie over het halen van het spelregelbewijs is terug te vinden op de website: https://www.voetbalmasterz.nl/