• Beste trainer / coach / begeleider / jeugdcoördinator,

   Op zoek naar oefenstof??

  Na negen maanden in het geheim testen en ontwikkelen met amateurtrainers uit het veld, KNVB-docenten en medewerkers is het zover!

  Vandaag krijgen alle amateurtrainers in Nederland een digitaal cadeau..! De KNVB Trainingsplanner.

  Via deze website kunnen trainers in Nederland eindelijk oefenstof vinden! Ze kunnen gebruik maken van kant- en- klare KNVB oefeningen, trainingen zelf samenstellen met KNVB oefeningen of zelfs zelf oefeningen tekenen met de online KNVB Tekentool! Het doel van dit platform is een (online) plek faciliteren waar trainers met elkaar het Nederlandse voetbal leuker, beter én veiliger kunnen maken.

  Omdat jij in augustus 2012 hebt meegedaan aan een onderzoek over de Trainingsplanner, nodigt de Sint jou als eerst uit om de KNVB Trainingsplanner te gebruiken! Daarnaast heeft de Sint heeft ons gevraagd om jou in te schakelen om hem te helpen het woord te verspreiden! De pieten kunnen vanwege privacy redenen dit cadeau zelf niet digitaal versturen aan alle trainers. Daarom vraagt de Sint jou om het evangelie te verspreiden. Stuur dit bericht naar minimaal één iemand die actief is bij een voetbalvereniging.

  Jij bent natuurlijk dé ambassadeur van dit hulpmiddel voor amateurtrainers! Samen met alle trainers in Nederland gaat de KNVB dit platform blijven ontwikkelen. Een platform voor en door trainers! De KNVB gaat dit platform gratis faciliteren en zijn leden helpen waar nodig bij het trainen, coachen en begeleiden van team.

   

   

  "Alleen kan je veel. Samen kun je meer"

   

  Alvast bedankt voor jouw medewerking en geniet van de tool!

   

  De KNVB

   

   

  Website: http://trainers.voetbal.nl/trainingsplanner