• Laatste voetbalweek seizoen 2019 – 2020 gaat in

  Wat heerlijk. Eén van de laatste weken van juni en dan nog lekker kunnen voetballen op de vereniging! We genieten er van en hopen dat iedereen er ook van genoten heeft.

  Door de coronacrisis hebben we dit seizoen ook een veel te lange tijd zonder voetbal gezeten. Toch hebben we het met zijn allen goed opgepakt en met de in acht neming van de protocollen konden we daarna van onze mooie hobby genieten. Heel veel dank voor alle inzet, want de kinderen werden op de accommodatie afgezet, opgehaald, er werden trainingen verzorgd, activiteiten georganiseerd, het clubhuis was natuurlijk tot maart “gewoon” open en zo waren er nog zo veel meer mooie momenten te beleven op onze bruisende vereniging.

  De afgelopen periode was er één om nooit te vergeten en het bracht ook positieve aspecten naar voren, want de dagelijkse Challenge tijdens de intelligente lock down, het daarna trainen op het kunstgras, de Super Saterday, de 1.5m trainingen bij de junioren en senioren en het vertrouwen dat de trainers van de ouders kregen, de toch nog verdiende promotie van het 1e elftal en op het laatst het proces van de teamindelingen zal zeker bij velen van ons beklijven.

  De aankomende week sluiten we het bijzondere voetbalseizoen 2019 – 2020 af met morgen (zaterdag 20 juni) de laatste Super Saterday en de as week met de laatste teamtrainingen. We hopen uiteraard dat ieder team een leuke afsluiting krijgt of organiseert. Helaas kunnen we vanuit de vereniging de jaarlijkse Slotdag niet organiseren waarbij de kinderen het traditiegetrouw tegen de ouders zouden opnemen en er verschillende mixtoernooitjes met een Thanx2U-BBQ voor alle trainers, leiders en vrijwilligers georganiseerd zou worden. We hopen dat we dat volgend seizoen wel weer mogen oppakken!

  Bij vele teams zijn er attente ouders en teamgenoten die ervoor willen zorgen dat de trainers, leiders en coaches toch nog extra in het zonnetje gezet worden met bijvoorbeeld een leuke tekening van de kinderen, een pakketje met iets lekkers, een stuk chocolade of gewoon een andere terechte leuke blijk van waardering voor diegene die het gehele seizoen klaar stonden voor het team. We vinden dit geweldig, want ze verdienen het! 

  Zaterdag 27 juni zullen de trainers en leiders hun materialen kunnen inleveren en gaan we ons opmaken voor het nieuwe seizoen. De teamindelingen zijn bekend en mocht u het leuk vinden om rondom het team een taak op u te willen nemen als trainer of leider, schroom dan niet om dit via tc@zeelandiamiddelburg.nl of via de huidige kaderleden te communiceren. De planning is nu dat we op zaterdag 29 augustus de Startdag organiseren en we hopen dat we u daar medio augustus een bevestiging van kunnen geven.

  Ontzettend veel plezier tijdens de laatste week van het seizoen, een fijne zomervakantie gewenst en heel graag tot ziens tijdens het nieuwe voetbalseizoen!