• Laatste wedstrijd, opnieuw zege Zeelandia!

  Met de zon in onze rug begonnen we aan onze laatste wedstrijd van het seizoen in Zierikzee bij MZC’11
  Misschien kwam het door de regen die we achter ons hadden gelaten, maar onze ploeg ging direct aanvallend van start. Aron, Jack en Tijn kregen direct mogelijkheden, maar hadden het vizier nog niet op scherp. Wat we ook zien langs de kant; een enorme gedrevenheid van alle spelers, mooie combinaties ook die met instemming van manager Edwin worden begroet.

  Oeps.
  Het wordt 1-0 voor de thuisclub, de snelheid van hun aanvaller was ons echt even te machtig. Toch liet ons Zeelandia weer zien over een enorme veerkracht te beschikken: als team ging men samen op zoek naar de gelijkmaker. Noah mist nog net, Tijn levert mooie assist op Aron, net geen goal; hoekschop.
  Boaz keept goed, hij komt prima zijn doel uit en hij heeft een aantal reddingen waardoor Zeelandia niet verder achterop raakt.

  Het spel golft op en neer. Savino passt op Tijn; doelpunt!
  Diezelfde Tijn helpt Boaz om zijn doel schoon te houden, gemakkelijk is het niet, het wordt zelfs 2-1 uit een hoekschop. Oei. Het wordt er niet beter op voor onze club.

  Boaz heeft het warm met zijn jack onder zijn wedstrijdshirt en hij is helaas kansloos bij de 3-1; een slap balletje waarvan iedereen dacht dat ie naast zou gaan.
  Boaz moet zich herpakken, iedereen bij Zeelandia moet elkaar steunen om deze wedstrijd alsnog te winnen. Aron schiet over. Een een-twee tussen Aron en Nathan levert de aansluitingstreffer op, 3-2.

  Vanaf dat moment krijgen onze jongens vleugels, Tijn schiet de gelijkmaker binnen, niet veel later komt Noah binnen de lijnen en schiet direct tussen de palen;3-4!!
  Of toch niet...de scheids keurt het doelpunt af, langs de kant leek de bal toch echt over de lijn (ondanks de mini VAR).

  Het gaat gelijk op, het publiek geniet als Zeelandia dan echt de baas wordt op het veld. Noah met de 3-4( revanche!), Aron na mooi aangeven van Tijn 3-5. Toch is onze verdediging ook alert, ook Boaz moet af en toe goed opletten
  In de rust wordt de term ‘elastieken’ van stal gehaald, het loopt geweldig, 3-6 door Tijn! Gijs kan bijna scoren en Jack doet samen met Savino ook een poging.

  Toch wordt het 4-6 en schrikt Zeelandia even. Heel even.
  Aron scoort 4-7 en Boem! de 4-8. Zeelandia is helemaal los! Tijn met 4-9, Noah met de 4-10 en zelfs 4-11. De keeper van MZC’11 is alles beu en gaat lachend met de bal over de middenlijn maar Nathan blokt de doelman.

  De eindstand wordt 4-12, laatste goal van Aron. Eerder die ochtend begonnen we met wat regen, we vonden elkaar weer in de zon.
  Hup Zeelandia.

  Dank je wel voor een mooi seizoen! Groet Boaz