• Lars Huisson en Marnix de Pagter terug op het oude nest

    Lars Huisson (23) en Marnix de Pagter (20) keren na een jaar van afwezigheid weer terug bij Zeelandia Middelburg. Agelopen seizoen scoorde Lars 14 keer voor MZVC, speelde hij alle officiële wedstrijden en was Marnix erg belangrijk als aangever en het dreigende gevaar van het team. Een knappe prestatie van beide mannen. 

    Als echte Zeelandia Middelburg-speler doorliep Lars de gehele jeugdopleiding. Ook maakte hij in de laatste fase van de jeugd een tussenstap naar de JVOZ. Marnix stapte op 6-jarige leeftijd de club binnen en speelde ook nog enige jaren bij JVOZ voordat hij voor de JO19 terug kwam naar de vereniging. Samen boekten Marnix en Lars knappe resultaten met Zeelandia Middelburg 2 door o.a. te promoveren en mee te spelen om het kampioenschap op het één na hoogste niveau. 

    Het verder bouwen na de promotie naar de 3e klasse (vorig week bekend gemaakt door de KNVB) vormt voor beide spelers een mooie uitdaging. Ook zien zij uit naar de samenwerking met het kader en de teamgenoten.Ze hebben de gezonde ambitie om samen met de club volgend seizoen hoge ogen te gooien en op termijn één van de spraakmakende teams te worden in het zaterdagvoetbal van Zeeland.

    Lars en Marnix, welkom terug! Heel veel plezier en succes!