• Loon naar werken voor ZeelandiaMiddelburg J011-2

  Wedstrijd: 15-09-2018
  Aanwezig (10)
  Keeper: Tieme Berdik
  Doelpunten: 0-1 Mika Scholten / 0-2 Mavin Habets / 1-2 / 1-3 Julien Hermans / 1-4 Jordy Vrijenhoek.
  Scheidsrechter; G.J. Westrate.

  MiddelburgZeelandia heeft zich zaterdagmorgen in het bekerduel met Luctor Heinkenszand uitstekend hersteld van de mentale tik die men afgelopen zaterdag kreeg in het Herstaco Stadion in Roosendaal. ZeelandiaMiddelburg op de 3e plek was heer en meester en won met 1-4 van Luctor Heinkenszand.
  Na de 1e bekerwedstrijd thuis tegen Moc'17 (2-2) en de 2e bekerwedstrijd uit tegen RBC Roosendaal (7-2) maakte de ploeg van trainer Rene Maljaars in de eerste minuten meteen duidelijk dat ze voor de overwinning kwamen. Mika Scholten was in de negende minuut de man die ZeelandiaMiddelburg de vroege voorsprong bezorgde middels een zuiver afstandschot die links in de hoek belandde. Na vijftien minuten time out (1-0).
  Luctor Heinkenszand begon meer druk uit te oefenen na de 1e time out, Tieme Berdik (K) zorgde ervoor dat het veld groot gemaakt werd waardoor Jens Beacke langs de lijn Jurre Vrijenhoek wist te bereiken. Jurre speelde de naar bal Caleb Bos die de bal uitstekend via een dieptepass bij Mavin Habets op links kon krijgen. Het duel bij de achterlijn tussen Jordy Vrijenhoek en zijn tegenstander zorgde ervoor dat ZeelandiaMiddelburg een corner mocht nemen. Ongelooflijk maar waar, Mavin Habets draaide de corner in één keer in de goal. ( 0-2 !!!!!!! )
  Al snel door de hoge druk van Luctor Heinkenszand en wat slordige foutjes in de verdediging bij ZeelandiaMiddelburg kwam Luctor Heinkenszand op 1-2 in de 29e minuut. (30 minuten gespeeld stand 1-2).
  De eerste helft van de tweede helft bleef Luctor Heinkenszand druk zetten. Billenknijpende enthousiaste ouders stonden langs de lijn en zagen hoe de verdediging van Evan Fransen, Julian Padmos en Jens Beacke de tegenstander geen enkele kans gaven om te scoren. ( Time Out 1-2 )
  De tweede helft van de tweede helft begon ZeelandiaMiddelburg zichzelf weer terug te vinden. Prima teamwork zorgde dat Mika Scholten een dieptepass kon geven op Julien Hermans waarna hij alleen op de keeper kon afgaan en beheerst de bal in de hoek plaatste. (1-3)
  Nog 10 minuten te gaan en alle ballen gingen richting het doel van Luctor Heinkenszand. Vier minuten voor tijd wist Jordy Vrijenhoek door een prima actie nog een doelpunt erbij te maken. (1-4)

  Eindstand ( 1-4 )