• Malik Dogan, Majid Ibrahim en Boyd v/d Bosch stromen door naar 1e selectie

    Vanavond start de selectie van Zeelandia Middelburg 1 voor het seizoen 2020-2021 al met de trainingen. De groep krijgt steeds meer vorm. Ook Malik Dogan (19), Majid Ibrahim (20) en Boyd van den Bosch (20) (v.l.n.r. op de foto) stromen via de jeugdopleiding en het 2e door naar de 1e selectie. Gisteren werd al bekend dat Lars Huisson en Marnix de Pagter terugkeren bij Zeelandia Middelburg.

    Uiteraard wordt er nog steeds op 1,5 meter getraind, maar met voldoende uitdagende spelvormen. Door de coronacrisis heeft het voetbal lange tijd helemaal stil gelegen. Aangezien iedereen staat te trappelen om weer te voetballen, heeft de TC samen met de nieuwe staf van het 1e besloten om nu al te starten met de trainingen. “We willen lekker bezig zijn met de jongens en voor de groepsdynamiek en de samenhang is het gewoon heel erg leuk, ” aldus Nick Corré, de nieuwe hoofdtrainer van Zeelandia Middelburg 1.  Samen met zijn assistent trainer en keeperstrainer Joeri Nonnekes, fysio Anton Engels, verzorger Marcel Ruitenbach en nieuwe teammanager Arjen Visser staan ze mede daarom vanavond al op het veld. Arjen Visser; “We heben er in zin. Het is een jonge gretige groep en ik denk dat we prima voetbal gaan zien.”

    Vanavond trainen de mannen onder leiding van het nieuwe kader om 20u en zij zullen dit ook in de maand juli gezamenlijk blijven doen totdat de voorbereiding echt van start kan gaan.