• Maximum Overdrive

  In Zierikzee werd door de ZM MO 15-meiden een heerlijke ‘doorschakelwedrijd-tot-in-de-hoogste-versnelling’ op de mat gelegd.
  Vanaf de eerste minuut kwamen ze direct goed uit de startblokken; de eerste versnelling werd snel gevonden.
  Combinaties werden gezocht, kansen werden gecreëerd. Het was voor het legioen niet de vraag of ze hun armen in de lucht moesten gaan gooien, maar wanneer!
  Nadat ZM warm was gedraaid, schakelde ze over naar de tweede versnelling. En…jawel hoor: Jo legde het balletje in het net: 1-0 voor ZM!
  De MZC-meiden stond aan de aftrap om de wedstrijd te herstarten. Vanaf dat moment hebben ze alleen nog groen-witte flitsen voor hun ogen gezien. De derde, vierde en vijfde versnelling werd gevonden. Met een 3-0 voorsprong (Dunja, Joos) zocht ZM de kleedkamers op.

  Rust
  Ondanks het vertoonde spel, was coach Harald scherp: een wedstrijd goed uitspelen, is een kunst.

  Na het fluitsignaal schakelde de meiden snel door naar de zesde versnelling. Weer viel er een goal (Joos). Achterin werd de pot dichtgehouden, het middenveld gaf extra gas. ZM schakelde door naar de zevende, achtste versnelling en eindigde in maximum overdrive. MZC werd op alle fronten afgetroefd. Met 2 afstandsschoten bepaalde Evy M de eindstand op 6-0!