• Mike van Schaardenburg volgend seizoen naar Zeelandia Middelburg

    Mike van Schaardenburg (23) sluit komend seizoen aan bij de eerste selectie van Zeelandia Middelburg. Mike speelde zijn gehele jeugdperiode bij RCS en stapte twee seizoenen geleden over naar de Meeuwen, die toen nog 1e klas speelden. 

    Zijn voorkeurspositie is centraal achterin waar hij zijn duelkracht als sterke punt goed kan etaleren. Hij zal na de zomer aansluiten bij de mannen van Nick Corré. 

    “Ik zie uit naar de overstap naar Zeelandia Middelburg. In de jeugd heb ik regelmatig tegen Zeelandia Middelburg gespeeld en dat gaf altijd een bijzonder gevoel. Dat ik er nu zelf deel van uit mag gaan maken, daar heb ik heel veel zin in”, vertelt Mike die in het hartje van Middelburg woont.

    “Zeelandia Middelburg heeft ambitie en dat trekt me. Dat ik op het fietsje naar de club kan, is natuurlijk ook een groot voordeel. Ik verwacht een erg leuk en gezellig team aan te treffen die gestimuleerd worden door de organisatie van de vereniging. In de gesprekken kwam al naar voren dat het allemaal goed geregeld is in een fijne sfeer”.