• Nick Corré nieuwe hoofdtrainer in het komende seizoen

  Nick Corré wordt aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Zeelandia Middelburg 1. De trainer maakt het seizoen af bij zijn huidige vereniging Arnemuiden, waarna hij in Middelburg Salim Ben Sellam opvolgt.

  Nick Corré is aan zijn vierde seizoen bij Arnemuiden bezig. Zijn elftal promoveerde met een kampioenschap naar de 2e klasse. Eerder werd hij kampioen met VCK in de 3e klasse. Hij is in het bezit van het trainersdiploma UEFA A, werkt graag samen met zijn kader en heeft een aanvallende voetbalvisie. 

  Na vier mooie jaren bij Arnemuiden kijkt Corré uit naar een nieuwe stap in zijn carrière. “Zeelandia Middelburg is een erg mooie vereniging waar veel potentie in zit. Ik zie uit naar de samenwerking met de spelers en met de mensen binnen de vereniging, om gezamenlijk iets moois op te bouwen.”  

   “Corré draagt de clubvisie – het maximale presteren met veel spelers uit de eigen jeugd – een warm hart toe,” aldus voorzitter Remy Verhage. “Niet voor niets is hij hoofdcoach van Jong Zeeland, waar hij al met enkele spelers van Zeelandia Middelburg samenwerkte.” “Zowel wij als Nick vinden het belangrijk dat Jong Zeelandia Middelburg en de JO19 worden betrokken bij de toekomst van het 1e elftal.”

  Gevraagd naar zijn kernwaarden als voetbaltrainer somt Nick op: “In de eerste plaats respect, oprechte aandacht, positieve coaching en een voor spelers veilige omgeving creëren. Daar begint alles mee. Dat natuurlijk naast een kloppend tactisch plan. Daar ligt niet alleen een rol voor mij, maar ook voor het kader en de spelers zelf. Natuurlijk ben ik de hoofdverantwoordelijke, maar ik hecht er belang aan dat het hele team meedenkt, we doen het immers samen.”

  Het bestuur en de technische commissie van Zeelandia Middelburg zijn  blij met de verbintenis tussen de club en Nick  Corré en zien uit naar de toekomstige samenwerking.