• Nieuwe Shirtsponsor: RedBrook Engineering Zeeland

  Welkom nieuwe sponsor

  Redbrook Engineering Zeeland

  En wederom mogen we een nieuwe sponsor verwelkomen bij onze vereniging. We zijn erg blij met de sponsoring door Redbrook Engineering Zeeland, een jonge onderneming gevestigd aan de Lange Noordstraat in Middelburg.

  Met veel genoegen stellen zij zichzelf aan u voor:

  Redbrook Engineering is een ingenieursbureau, dat zich gespecialiseerd heeft in de aanpak van locatiegebonden projecten. Deze projecten zijn in hoofdzaak gericht op R&D, Engineering en Design. Dat doen we door de inzet van hoogwaardige kennis en knowhow, waarbij zaken als klant- en medewerker tevredenheid, een persoonlijke benadering, ambitie en enthousiasme centraal staan. Vanuit een (vast) dienstverband worden onze medewerkers ingezet op verschillende uitdagende functies en projecten bij onze opdrachtgevers, vaak met een vast dienstverband in het vooruitzicht bij de opdrachtgever zelf. Daarnaast bemiddelen wij ook voor de vakvolwassen monteurs, de zogenaamde "blauwe boorden" technici op MTS niveau.

  We richten ons daarbij op medewerkers op MBO, HBO en WO niveau binnen de vakgebieden:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Industriële Automatisering
  • Bouwkunde
  • Civiele Techniek
  • Proces & Laboratoriumtechnieken

   Onze dienstverlening kan bestaan uit projectaanname, projectmatige inzet van technici o.b.v. uitzenden of detacheren, alsook uit een werving & selectie opdracht. Naast de eigen directe medewerkers hebben we een uitgebreid eigen netwerk en hebben we directe toegang tot bestanden met vele duizenden kandidaten. Meer informatie over Redbrook is te vinden op onze website www.redbrook.nl

  Jorn de Vos combineert een technische, economische en commerciële achtergrond met circa 12 jaar ervaring in het werkveld van de technische mens, advies  en organisatie. Die ervaring heeft hij opgedaan bij zowel uitzend- als detacheringbureaus en grotendeels bij Randstad Nederland, alwaar hij 8  jaar als intercedent en account adviseur bij Randstad Techniek werkzaam is geweest.

  Meer informatie over dhr. De Vos is te vinden op http://nl.linkedin.com/in/jorndevos

  Redbrook Engineering sponsort de spelers van JO12-1. Op bijgaande foto's ziet u de trotse dragers van hun nieuwe tenue!