Font Size

SCREEN

Profile

Menu Style

Cpanel

Oproep: Lid worden van de club. Hoe doe je dat?

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Geschreven door  Gepubliceerd in: Verenigingsnieuws

Ben je op zoek naar een gezellige en sociale voetbalvereniging voor je dochter of je zoon? Leuk dat je even op onze website komt kijken! Zeelandia Middelburg is een vereniging waar iedereen welkom is. Het sociale aspect staat voorop, maar kinderen kunnen hier ook prestatief voetballen, onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Bruisende vereniging met een actieve ouderbetrokkenheid

De vereniging is erg actief met tal van leuke activiteiten die opgezet worden door werkgroepjes. Leuk voor de kinderen, maar ook zeker voor de vaders en moeders die dit gezamenlijk organiseren. Van iedere ouder verwachten wij dat zij een bijdrage leveren aan de vereniging. De ervaring leert dat dit ontzettend gezellig is! Misschien vind je het wel leuk om met verschillende mensen iets op te zetten en uit te voeren of af en toe eens een bardienstje draaien? Zoon- en dochterlief kijken dan vol trots naar papa of mama en zien een geweldig voorbeeld! Als ze niet lekker aan het voetballen zijn met hun nieuwe vriendjes of vriendinnetjes dan.

 

Inschrijven

Om voor je zoon of dochter nog tijdig een geschikt plekje te vinden in een van de jeugdteams, kan het geen kwaad om je kind tijdig op te geven. Dit kan via  https://www.zeelandiamiddelburg.nl/inschrijffformulier.

De leeftijdscoördinatoren kunnen dan tijdig een geschikt plaatsje voor je kind(eren) vinden in een leuk team.

 

Welkomstgesprek

Ouders van nieuwe leden worden door ons uitgenodigd voor een gezellig welkomstgesprek. Om elkaar te leren kennen, maar vooral ook om vragen te beantwoorden die je misschien met je kind(eren) hebt. Want weet je waar je je Zeelandia Middelburg- kleding kunt kopen? Welke voetbalschoenen aan te raden zijn? Of alle trainers een VOG hebben? Of je direct wedstrijden speelt en waar je het speelschema vindt op de site? Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een welkomstcadeautje mee!

 

Tegelijkertijd nodigt de desbetreffende trainer of leider van het team van je kind jullie uit voor de 1e training. Leuk, maar natuurlijk wel spannend. En dan gaat de bal rollen. De teamleider zal een groepsAppje aanmaken, waardoor de informatie snel tot je komt. Hoe laat trainen we? Waar moeten we verzamelen op zaterdag? En tegen wie moet mijn zoon  of dochter spelen? Voor welke activiteit van de vereniging wordt mijn kind uitgenodigd?

 

We hopen dat je je op deze manier snel op je gemak voelt binnen de vereniging. Dat je de weg weet en - wanneer dit even niet zo is - weet bij wie je terecht kunt met vragen. En bovenal hopen wij op veel voetbalplezier, nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten voor je dochter of zoon.

 

We hopen jou en je kind(eren) welkom te heten bij onze mooie vereniging!

 

Met vriendelijke groet,
Edwin Overbeeke

verenigingsmanager
vv Zeelandia Middelburg

Lees 233 keer Laatst aangepast op vrijdag, 23 juni 2017 11:38