• Onderhoud trainingsvelden gestart, nu trainen op wedstrijdvelden 4+5

  Zoals ieder jaar is de gemeente Middelburg gestart per 1 mei met het groot onderhoud van de trainingsvelden 7 + 8. Iedereen kan dan op de trainingsvelden 4+5 trainen.

  Wanneer je normaal gesproken op veld 7 gepland staat, ga je nu in de maanden mei en juni op veld 4 trainen. Het trainingsveld 8 is dan nu "trainingsveld" 5 geworden. Let op, op de velden 1, 2 en 3 mag niet getraind worden (uitgezonderd de mini-pupillen op de woensdagen) en inschikken en met elkaar dit regelen is natuurlijk een normaal feit!

  We vragen alle trainers het goede fatsoen te hebben om een juiste gewoonte door te zetten en ALLE doelen en doeltjes (ook mini-doeltjes) met hun achterkant tegen een hek te plaatsen i.v.m. regulier onderhoud (maaien) van de veld. Ontzie zo veel als mogelijk de doelgebieden.

  In de meimaand hebben we op de woensdagen nog gezellige inhaalprogramma-avonden en dan kan het voorkomen dat er een alternatieve indeling voor de velden komt, waarbij we niet moeten vergeten dat we de kleedkamers dan op een andere manier (of niet) kunnen gebruiken. Hierover worden de coördinatoren iedere week geïnformeerd en daar waar nodig, wordt er geschoven met de trainingslocatie. We vragen iedereen begrip voor de situatie en dan zien we uit naar nog enige weken heerlijk voetballen!

  De accommodatie gaat per 1 juli op slot voor de zomerstop. Tot de Slotdag op zaterdag 23 juni kan er nog met je team getraind worden, daarna is het zomerstop, maar kunnen er op aanvraag nog enkele trainingen gepland worden met de eventuele nieuwe teams van seizoen 18-19.

  Let op, buiten de trainings- en wedstrijdtijden om mag je niet op de velden voetballen zonder begeleiding van een trainer. De accommodatie is afgesloten en SWM heeft mede hierom op woensdagmiddag een voetbaluurtje ontwikkeld! Zie ook https://www.zeelandiamiddelburg.nl/welzijn-middelburg-organiseert-wekelijks-voetbaluurtje-op-kunstgras/ en je bent dan van harte welkom! Meld je even bij de begeleider en ga lekker ballen!

  Namens de veldcommissie,

   

  velden@zeelandiamiddelburg.nl