• Onze vierde bekerwedstrijd

  Zaterdag 20 oktober hadden wij onze 4e bekerwedstrijd. Al vroeg in de ochtend gingen we naar Jong Ambon. Onze trainer Siem hield nog een toespraak. We moesten strak passen, elkaar coachen en strijd leveren voor elke bal. Omdat Tijn er vandaag niet was keepte Tigho bij ons team. Ook Daan was er vandaag niet bij. We moesten zonder spits spelen en met Sijmen en Bo als buitenspelers.

  De wedstrijd was nog maar net gestart of Jesse maakte al het eerste doelpunt. Bij een tegenaanval van Jong Ambon kwam de bal ongelukkig op Jesse zijn hoofd en viel de bal in eigen doel. 1-1 jammer ….

  Er werd goed naar elkaar gespeeld, al waren we slordig in de opbouw waardoor we te veel balverlies leden en er weer achter de bal aan gerend moest worden. Na een strakke voorzet scoorde Jesse de 0-2. Na opnieuw balverlies maakte Jong Ambon de 2-2 en zelfs de 3-2.

  Na een snelle uitbraak bracht Bo de stand weer gelijk. Lars en Max hadden het maar druk op het middenveld, terwijl Jesse zich regelmatig aanbood in de aanval.
  Sebastian en Noah verzorgden de opbouw vanuit de flanken. Met Sam als pitbull en Tigho op keep werden vele ballen onderschept. Net voor rust scoorde Mad de 3-4.

  Toen we aan de 2e helft begonnen waren er ineens een aantal andere spelers bij Jong Ambon. Ze begonnen dan ook erg sterk en al snel was het 5-4 en 6-4. Via goed samenspel werden we toch weer gevaarlijk en na een mooie assist van Sijmen scoorde Bo de 6-5. De wedstrijd werd grimmiger en Jong Ambon ging er steeds harder in. De nodige pijntjes zorgden voor wat irritatie en uitval van diverse spelers bij ons. In de laatste minuten scoorde Jesse de gelijkmaker 6-6 en had ie zijn hattrick gemaakt. Na opnieuw een forse overtreding op Max waren we ff de bal kwijt en maakte net voor het laatste fluitsignaal Jong Ambon de 7-6.