• Onzekerheid

  Na het 2-2 gelijkspel tegen de meiden van Graauw, is het ongemeen spannend geworden in de competitie.
  Nog een paar wedstrijden te spelen: 4 ploegen kunnen nog kampioen worden.
  Winst tegen Graauw zou voor onze groen-witte girls betekend hebben dat ze alles in eigen hand hadden om kampioen te gaan worden.
  Vanaf het fluitsignaal werd dit duidelijk. De eerste 10 minuten had ZM speloverwicht. Het was wachten op een doelpunt. Na een paar kansjes, prikte Jo de bal achter de keepster (1-0). Niets aan de hand, zou je denken.
  Maar na 10 minuten werd Graauw sterker, sommige standaarddingetjes gingen bij ons mis en??onzekerheid sloop in de ploeg.
  Waren we wel zo goed als we dachten? Zodra je dit gaat denken, ga je tegen jezelf spelen. Dat gebeurde ook. Als je dan ook nog een sterke tegenstandster tegenover je heb, dan wordt het door de wedstrijd heen worstelen en hopen dat je geen kleerscheuren gaat oplopen. Helaas gebeurde dit wel. Graauw had bloed geroken: 1-1.

  In de rust werd een poging gedaan iedereen op scherp te zetten.
  Maar????helaas zonder direct effect. Graauw begon wel scherp aan de tweede helft (1-2).
  Was dit de wake-up call? Nog steeds niet. Wat mis kon gaan, bleef mis gaan. Alhoewel sommige alles-op-alles zette, verdween de onzekerheid niet.
  Tot 5 minuten voor tijd. Een wanhoopswissel van coach Harald: Alles of niets!
  Door deze kleine ‘vonk\', vloog de vlam in de pan. Er was geen houden meer aan; de meiden van ZM gaven vol gas en via een ‘frummel-frommel-doelpunt’ - die alleen Noortje kan maken - werd het: 2-2.

  Onze groen-witte leeuwinnen zijn nog volop in de race voor het kampioenschap. Maar????de komende trainingen en wedstrijden moeten de koppies 120% gefocust zijn. Gooi die onzekerheid maar aan de kant want dat jullie voetballen kunnen, dat weten we. No doubt about that!