• Op naar het winnen van de beker..

    Afgelopen zaterdag 15 september, speelden we tegen RCS voor de beker, heel de morgen was ik al een beetje zenuwachtig. Eenmaal op het veld, was ook daar de spanning voelbaar.

    We begonnen goed, na een doelpoging van Tijn werd het een corner en kon Aron scoren met een prachtig afstandsschot. RCS ging in de aanval. Er werd goed door ons verdedigd, maar toch maakte RCS de gevreesde 1-1. In de 11de minuut, 1-2 door de kleine - Rijkaard van RCS. Deze speler zorgde ook voor de 1-3. Het publiek, dat in grote getalen aanwezig was, begon zich te roeren, en dát hielp. Aron slalomde zich naar de 2-3 en Tijn bracht ons team naar de 3-3. Gelukkig kon ik nog een goede redding maken, maar na een doelpoging van Jack, was het toch RCS die de 3-4 maakte.

    In de rust kregen we de nodige tips van onze trainer Edwin. Na de rust ging het beter. Veel kansen en een meelevend, enthousiast publiek. In de 21ste minuut: Zorgde een knal van Natan voor 4-4. Tijn en Aron brachten ons zelfs op een voorsprong van 6-4. RCS maakte vrij snel een tegengoal: 6-5, wat een spanning. Na een voorzet, op maat, van Noah, maakte Tijn een prachtige 7-5 en vlak daarna een 8-5. In de laatste minuten, werd het super spannend, kansen werden benut door RCS en in de laatste seconden helaas nog een tegengoal, deze bracht ons op een gelijkspel van 8-8.

    Ik vond het een leuke wedstrijd, ik vond ons team iets sterker als RCS, volgende keer beter.

    Groetjes Boaz