• Oud-jeugdspelers Damian en Levi versterken 2e selectie

    Volgend seizoen zien we Levi de Rijke en Damian Leonhart weer terug op onze vereniging. Ze komen over van respectievelijk FC Dauwendaele en MZVC en zullen de 2e selectie komen versterken. Beide jongens zijn oude bekenden en hebben vele jaren in de jeugd van onze vereniging gespeeld.

    Levi (op de foto rechts in geel tenue): “Ik hoorde dat het 2e een mooi elftal gaat worden, waar ook nog eens veel vrienden van mij spelen. Dat Hans de Nooijer trainer wordt is ook heel positief!” Levi speelde tot de JO17-leeftijd bij ons voordat hij zijn overstap maakte naar Dauwendaele. Daar haalde hij het 1e elftal en nu wil hij deze ervaringen meenemen om volgend seizoen met vv Zeelandia Middelburg 2 hoge ogen te gaan gooien in de competitie.

    Ook Damain (links op de foto) maakte vanuit onze jeugd de overstap naar Dauwendaele. Helaas was dat niet wat hij ervan verwacht had en na twee seizoenen bij het 1e van Dauwendaele te hebben gespeeld, sloot hij aan bij een vriendenteam bij MZVC. “Ik mis toch wel het prestatieve en via mijn vrienden hoorde ik dat er wat moois staat te gebeuren bij het 2e van Zeelandia Middelburg. Wat ik begreep uit de verhalen is dat het team heel talentvol is en dicht tegen het 1e aanzit. Het lijkt me ontzettend leuk om daar deel vanuit te maken.”

    De TC is blij dat Levi en Damian volgend seizoen weer het shirt van onze vereniging aan zullen gaan trekken en wensen hen veel plezier!