• Plaatsing zonnepanelen, de club wordt steeds groener

  Zeelandia Middelburg is een koopovereenkomst aangegaan betreffende het leveren, monteren en aansluiten van een zonne-energie systeem door de firma Saman. Op het dak van het clubhuis boven de bestuurskamer / wedstrijdsecretariaat zijn 44 Solar Percium zonnepanelen geplaatst. Het betreft de volgende stap in het realiseren van energiezuinigere huishouding van ons clubhuis en ons streven om een steeds "groenere" vereniging te zijn. Naast het verder vervangen van de verlichting door LED-verlichting zal ook gekeken worden binnen welke termijn we de apparatuur in de keuken kunnen vervangen door energiezuinigere apparaten. Uiteraard stap voor stap gezien de kosten.

   

  Recentelijk hadden we de raadsleden van de verschillende partijen op bezoek. De raadsleden waren, naast de wijze waarop het voetbal georganiseerd is,  enthousiast over de wijze waarop we bezig waren met het energiezuiniger inrichten van het clubhuis.

  De spelers van JO-19-5 verdienen een compliment voor de wijze waarop zij via de Vriendenloterij sponsorgeld hebben binnengehaald waardoor een bijdrage geleverd kon worden aan de realisatie van de zonnepanelen! Alle deelnemers aan de Vriendenloterij, heel hartelijk dank!

   

  René Florisse
  bestuurslid beheerzaken