• Puzzelkampioen, de uitdaging staat gereed!

    Het zal niemand verbazen, maar menigeen staat er niet bij stil. Voorafgaand aan het weekend wordt er flink gepuzzeld. Niet in een puzzelboek, maar echt achter de tekentafel. Wij als vereniging zijn trots dat we het met zijn allen doen, maar dat houdt wel in dat er ook best regelmatig wensen en verschuivingen zijn. Bijvoorbeeld in het horecarooster.

    Ook wordt er op zaterdag door ongeveer 30 teams thuis gevoetbald. Erg leuk én al helemaal als al die teams een mooi veld en een warme kleedkamer toebedeeld krijgt. Om deze planning te optimaliseren zijn we op zoek naar een ware puzzelkampioen die natuurlijk zijn eigen “puzzel” mag leggen en we zijn heel benieuwd of iemand het leuk zou vinden om dit in ieder geval tot aan de winterstop wil proberen. 

    Kortom, ben jij een puzzelkampioen, weet je iemand die voor het weekend tijd heeft (wellicht opa of oma?) of die al puzzelend zijn/haar contributie-uren / vrijwilligerswerk zou willen invullen? Neem dan contact op met de verenigingsmanager en hij zal met veel plezier de puzzel voor de veld- & kleedkamerindeling voorleggen en bespreken.  \

    We zien graag de aanmelding tegemoet via verenigingsmanager@zeelandiamiddelburg.nl