• RBCuit altijd lastig

  RBC JO9-1 Zeelandia Middelburg JO9-1
  Zaterdag 29 november

  00:15 Ik word wakker en ik vraag me af of we al moeten opstaan. We moeten namelijk erg vroeg weg vandaag. Gelukkig kan ik nog lekker even terug onder mijn dekbed.
  06:30 de wekker gaat. Wassen/aankleden en met een ontbijtje de auto in. Eerst halen we Noah op. Het lijkt wel of we op vakantie gaan. Het is nog donker/ koud en super stil op straat. We komen om 7.10 bij Zeelandia aan en daar is (gezien het tijdstip) het al best druk. Er waren meer lotgenoten die de dag gingen plukken
  Nadat de papa’s en mama’s hun warme sportdrankje op hadden gingen we allemaal de auto’s in op naar Roosendaal!
  Aangekomen in het stadion gingen we naar de kleedkamer, we moesten door een lange gang met allemaal foto’s van vroeger tijden, leuk om te zien. Edwin toverde de bekende opstelling weer uit de hoge hoed en we gingen enthousiast naar het veld. Na een goede warming up, nog even terug de kleedkamer in voor een korte bespreking. We hadden er allemaal veel zin in!
  De stadion speaker ging aan, het clublied werd gespeeld en we kwamen net zoals op tv de catacomben uit! Gaaf!!
  De wedstrijd begint, de eerste doelpunten vielen vrij snel, we waren denk ik nog een beetje onder de indruk van de alles. Een kolkend stadion (bijna uitverkocht;) publiek op de banken en een goed georganiseerde tegenstander met een Lieke “pindakaas” Martens in de gelederen. Leuk om te zien! Maar minder om tegen te staan ;) Toch kregen wij ook kansen en schoten zelfs nog 2x op de paal!
  5-1 rust stand met een doelpunt van Aaron. De 2e helft kwamen wij wat meer in ons spel en werd het een voetballend gelijk op gaande strijd. Aron maakte de 5-2. RBC bleef georganiseerd voetballen en scoorde 6-2. Wij gaven niet op en vochten ons knap terug tot 6-4! Door doelpunten van Tijn en Noah.
  Dit was ook de eindstand. Na goed genomen penalty’s stapten we met een tevreden gevoel onder de douche. En hadden we nog de hele middag……..
  Groetjes,
  Gijs