• RCS Thuis

    Zaterdag stond de wedstrijd tegen RCS op het programma, en de klus moest geklaard worden zonder Edwin die genoot van een weekendje Madrid met zijn team, maar ook zonder Tijn en Sef/Peter die niet konden mee spelen vanwege privé verplichtingen.
    Gelukkig was Erwin er nog en hij heeft het fantastisch gedaan met de jongens. Erwin had het team goed voorbereid, ze speelden met een enorme gedrevenheid en motivatie, en wisten dat het een wedstrijd zonder wissels zou zijn. Volle bak ertegen aan, dus zonder een rust moment. Zoals Matthijs al aangaf in de whatsapp, ze hebben gevochten als leeuwen. Iedereen langs de kant – ook de ouders van RCS - waren het erover eens dat ze alles gaven wat ze in huis hadden. Men was onder de indruk. Ondanks dat waren er een paar momenten dat het erop leek dat we met dubbele cijfers afgestraft zouden worden maar telkens kwamen de jongens weer sterk terug. Met goed verdedigend werk en uitstekende aanvallen en goed positie spel kwamen ze steeds sterk terug, met als resultaat weer een paar doelpunten en het doel schoon houden aan de andere kant. Maar de aansluiting bleef uit.
    Uiteindelijk was RCS een maatje te groot, maar het team mag heel trots zijn op een uitstekende prestatie. Hieronder nog het wedstrijdverslag en verloop van Jack:
    Noah maakte de 2de goal en Aron maakte de eerst goal. Boaz maakte een paar mooie reddingen. Nathan en Gijs als verdedigers deden het heel goed. Ik maakte een mooie steekpass naar Noah en dan scoorde Noah. Ik haalde nog een bal van de lijn en de eindstand was 5-9.