• Redgey Visser kiest voor Zeelandia Middelburg

    De technische commissie van Zeelandia Middelburg is erin geslaagd om een nieuwe versterking voor volgend seizoen aan te trekken. Trainer Nick Corré kan met zijn staf vanaf de zomer beschikken over Redgey Visser. De aanvaller bereikte overeenstemming met de TC over zijn komst naar de Veerse Poort.

    De 23-jarige Visser speelde tot voor kort op het hoogste niveau Collegevoetbal in Amerika bij Louisiana State University Alexandria. Redgey doorliep de jeugdopleiding van JVOZ en daarna koost hij voor o.a. voor SSV’65 en vv Wemeldinge om vervolgens naar Amerika te trekken.

    Na de zomer pakt Redgey, die in Middelburg woont, zijn studie Sportkunde aan de HZ weer op. De TC is verheugd dat de aanvaller de keuze voor Zeelandia Middelburg heeft gemaakt. Wij verwachten dat hij met zijn specifieke kwaliteiten een welkome toevoeging is voor de selectie, terwijl Redgey zich gezien zijn leeftijd bovendien nog verder kan ontwikkelen én zijn ervaringen kan overdragen aan de jongere spelers. Zijn ambities om op een hoger niveau te spelen, delen we met hem en hij stapt dan ook juist nu in om samen met de vereniging deze ambities waar te maken. Ook heeft Redgey laten doorschemeren zich graag in te willen zetten bij de jeugdopleiding van onze vereniging. Al deze facetten zorgen ervoor dat de TC denkt dat Redgey perfect past bij vv Zeelandia Middelburg.

    Wij heten Redgey van harte welkom bij Zeelandia Middelburg en wensen hem veel succes en plezier bij onze vereniging!