• Reünie MV & AV Middelburg A1

  Na de succesvolle editie van 5 jaar geleden is het dit jaar weer zover want op zaterdag 29 juni aanstaande zal er een reünie plaatsvinden van oud-voetballers van de MV & AV Middelburg A1 uit de periode 1978-1990.

   

  De organisatoren hebben de afgelopen maanden tijd nog moeite gespaard om iedereen die in deze periode in het hoogste jeugdelftal, de A1 , hebben gevoetbald proberen te traceren. Dat iedereen zowel binnen als buiten Middelburg is beland bleek al wel snel uit de positieve aanmeldingen die we kregen uit Frankrijk, Engeland, Spanje en zelfs de Filipijnen! Op deze middag zullen meer dan 100 oud-leden herinneringen ophalen aan misschien wel de mooiste (sport) periode van iedereen.

  In deze jaren hebben we vele kampioenschappen, beker overwinningen en zelfs een promotie naar de landelijke jeugdklasse (eerste divisie) meegemaakt. Sommigen stroomden zelfs door naar het betaalde voetbal. Vele goede herinneringen zijn er ook aan de verschillende voetbalkampen en toernooien.

   

  Niet alleen de foto’s zullen met weemoed bekeken worden ook de verhalen zullen een ieder weer een glimlach om de lippen toveren. Naast dit informeel samenzijn wordt er ook door een groot gedeelte van de groep nog gestreden om de A1 Penaltybokaal. In de verschillende categorieën zal blijken hoe het met techniek, tactiek en inzet momenteel gesteld is en of de keepers nog gestrekt de hoeken halen. .

   

  De middag zal rond 16.00 uur beginnen waarna er elftalfoto’s gemaakt zullen worden van de elftallen uit die periode. Na de penaltybokaal is er een buffet en informeel samenzijn die onderbroken zal worden door de A1 petje op petje af quiz. Dit alles zal plaatsvinden op de huidige velden van VV Zeelandia Middelburg

   

  De reünie wordt o.a mogelijk gemaakt door bestuur en sponsorcommissie van  VV Zeelandia-Middelburg, Weststrate verpakkingen, Accountants en advieskantoor Rijkse accountants & adviseurs, Citybloem België, De Zwarte ruiter op ‘t witte paard, Erik’s Intersport en Seventy Seven.

   

  Voor meer informatie, foto’s en herinneringen kijkt u op facebookpagina " reünie MV & AV Middelburg"  of kun je contact opnemen met Patrick Gabrielse patrick@vitaevent.nl 06-11 3 55 948