• Siem en Arjan gediplomeerde niveau II trainers

  Vorige week hebben Arjan Burger en Siem Izeboud hun diploma juniorentrainer van de KNVB behaald. Gefeliciteerd!! 
  De Technische Commissie is trots op de ontwikkeling van heel veel trainers en is erg blij met de kennis die de trainers kunnen opdoen met interne- en of KNVB-cursussen/opleidingen. Als vereniging willen we dit graag faciliteren en we zijn dan ook trots dat we voor deze KNVB-opleiding de afgelopen periode gastheer/vereniging waren. 
   
  Heb jij ook interesse om deze cursus te volgen? Neem dan contact op, want de bedoeling is dat de KNVB in het voorjaar wederom met een juniorentrainerscursus naar vv Zeelandia Middelburg komt! Overigens kunnen er ook trainers van andere vereniging deelnemen, dus geef je snel op via de KNVB en stuur een bericht naar de TC dat je dit wilt doen. Dan gaan wij graag met je in gesprek! 
  Via deze link kan je je aanmelden voor de Juniorentrainer: https://www.knvb.nl/inschrijfportaal/detail/14507813  

  Alle informatie over de Juniorentrainer is hier te vinden: https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/opleidingen-op--en-bijscholingen/trainer-coach-veldvoetbal-opleidingen/juniorentrainer

   
  Arjan en Siem, niveau II trainers!
  Het resultaat is dus dat we met trots kunnen zeggen dat we weer twee Zeelandia Middelburg niveau II trainers erbij hebben, waardoor de jeugdteams nóg beter worden begeleid! Arjan en Siem hebben zes praktijkavonden doorlopen, hebben hun praktijkexamen gehaald en werkten met goed gevolg aan hun portfolio zodat de KNVB ze heeft gediplomeerd. Hierdoor hebben ze hun kennis opgevijzeld, nieuwe dingen geleerd en mooie voorbeelden gezien die ze in de praktijk inzetten bij de teams van onze vereniging.
  Siem en Arjan zijn nu gekwalificeerde niveau II trainers en dat houdt o.a. in dat ze de opleiding UEFA C van de KNVB zouden kunnen gaan volgen. Deze opleiding is een heel jaar. Het leuke is dat er op dit moment al twee Zeelandia Middelburg-trainers de opleiding UEFA C Youth volgen om aan het eind van het seizoen vol trots hun diploma te kunnen laten zien. Net zoals Siem en Arjan. 
   
  Ga zo door en nogmaals: gefeliciteerd!
   
  Namens de TC