• Sluiten Trainingsvelden 7 & 8

  Per 1 mei a.s. wordt er niet meer getraind op de natuurgras-trainingsvelden 7 en 8. Deze gaan in onderhoud tot de start van het nieuwe seizoen.

  De trainingen op de betreffende trainingsdagen worden verplaatst naar wedstrijdvelden 4 en 5.

  • De teams die op de trainingsdag normaliter op veld 7 zouden trainen, trainen tot einde seizoen op veld 4.
  • De teams die op de trainingsdag normaliter op veld 8 zouden trainen, trainen tot einde seizoen op veld 5. 

  Houd rekening met elkaar en geef elkaar voldoende ruimte om een training in te richten. Velden 4 en 5 zijn net iets krapper dan velden 7 en 8, dus houd bij het inrichten van de training daarmee ook rekening. Ontzie zo mogelijk de doelgebieden.

   

  !! Let op: op de velden 1, 2 en 3 mag niet getraind worden (uitgezonderd de mini-pupillen op de woensdagen) !! 

  We vragen de trainers om aan het einde van de training alle doelen en doeltjes (ook mini-doeltjes) met de achterzijde tegen een hek te plaatsen i.v.m. regulier veldonderhoud (maaien) van de veld door de gemeente. Anders zal de gemeente het maaien niet uitvoeren en dan neemt de kwaliteit en  van de velden snel af.    

  In de meimaand -met mogelijk uitloop naar juni- hebben we op de woensdagavonden mogelijk nog een inhaalprogramma. Dan kan het voorkomen dat er een alternatieve indeling voor de velden komt, waarbij we niet moeten vergeten dat we de kleedkamers dan vanwege deze wedstrijden niet kunnen gebruiken. Hierover worden de coördinatoren iedere week geïnformeerd en daar waar nodig, wordt er geschoven met de trainingslocatie. We vragen iedereen begrip voor de situatie en dan zien we uit naar nog enige weken heerlijk voetballen. 

  Tot de zondag 16 juni a.s. kan er nog met je team getraind worden op velden 4 en 5. Vanaf 17 juni a.s. gaan ook deze velden in onderhoud. De accommodatie gaat per 1 juli a.s. op slot voor de zomerstop.

  Op aanvraag -en bij uitzondering- kunnen er nog enkele trainingen gepland worden uitsluitend voor nieuw geformeerde teams voor het seizoen 19/20.

  Let op, buiten de trainings- en wedstrijdtijden om mag je niet op de velden voetballen zonder begeleiding van een trainer.

   

  Namens de veldcommissie,

   

  velden@zeelandiamiddelburg.nl