• Smit interieurbouw & advies aan de slag met historische vloer

  Haal de Nassaulaan in huis! Deze kreet liet Smit Interieurbouw & advies afgelopen week horen. En wij als vereniging hebben natuurlijk menig tijd in de Nassualaan doorgebracht. Het oliebollentoernooi, verschillende zaaltoernooien, getraind… zaalwedstrijden….Kortom....de zaal aan de Nassaulaan is ook voor ons als vereniging een stukje historie. Smit interieurbouw wil graag iets moois maken van één van de mooiste sportvloeren van Nederland. Wij als vereniging mogen binnenkort een mooi meubel ontvangen voor de ontvangst in het clubhuis én mag het management zijn best gaan doen op een speciaal vervaardigd bureau! Kortom, als vereniging krijgen we mooie herinneringen in huis1

  Maar…wil jij dat nu ook? Want dat kan!

  Er zijn verschillende mogelijkheden. De vloer is per m2 compleet te koop . Smit interieurbouw heeft panelen van 100x200 en 100x300 cm. Deze zijn te koop voor 50 euro per m2. Te gek voor een tafel- of bureaublad bijvoorbeeld!

  Verder worden er ook complete tafels gemaakt vanaf 795,- voor een tafel van 100x200 (alle maten mogelijk)

  En voor degene die niet  zoveel plaats hebben; een wandpaneel van 500x800 met eventueel een grafeerde tekst  als herinnering.

  Je kunt er zelfs een foto met een herinnering in kunnen laten graferen. Een paneel met tekst kost €100,- per stuk (foto op aanvraag).

  Om voor de (oud) leden van Zeelandia Middelburg wat extra’s  te doen,  organiseert Smit Interieurbouw as zaterdag 12 september van 9.00 tot 12.00 een extra koopochtend!

  ALLE (OUD)LEDEN KRIJGEN DEZE OCHTEND 10% KORTING OP HUN AANKOOP!!! Cash and Carry !!!!

  Meer weten? Check dan de site via www.smitinterieurbouw-advies.nl