• Spaar mee bij de JUMBO voor onze vereniging!

    Vanaf woensdag 30 september kunt u bij onze sponsor Jumbo gaan sparen voor onze vereniging! Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan je eigen vereniging: vv Zeelandia Middelburg. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen/sport- en spelmaterialen voor de kinderen/onze leden aanschaffen.

    Op de website https://jumbosparenmetelkaar.nl/vv-zeelandia-middelburg/  kunt u onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan vv Zeelandia Middelburg toekennen.

    Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Tot slot kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school/op de vereniging. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunnen laten.

    We willen u bij voorbaat danken voor het sparen voor jouw vereniging Zeelandia Middelburg!