• Speelschema ZM-league bekend

  De TC heeft het speelschema bekend gemaakt voor de aankomende weken. Uiteraard hopen we dat we onze league moeten afbreken omdat we weer KNVB competitievoetbal mogen spelen, maar mocht dat niet zo zijn, dan zullen we na deze eerste reeks een 2e reeks willen ontwikkelen. Alle wedstrijden zullen volgens de geldende KNVB spelregels gespeeld worden. De uitslag dient na afloop doorgegeven te worden aan de gastheer/vrouw die deze noteert. Er worden geen ranglijsten bijgehouden. 
   
  UIteraard blijft het corona protocol van de vereniging gelden, zijn er geen kleedkamers beschikbaar en dient iedereen zijn persoonlijke bezittingen in een (plastic)tas mee te nemen van en naar het veld. De "thuisploeg" dient de limonade voor de rust te regelen vanuit de Pleun en zorgt dat er -wellicht in onderling overleg- in afwijkende shirtkleuren gespeeld wordt.  
   
  Helaas mogen we geen bezoekers ontvangen en mogen er per team drie begeleiders aanwezig zijn, exclusief de scheidsrechter en assistent scheidsrechter. Alle begeleiders en scheidsrechters dienen zich aan de poort te registreren via de bekende QR-code aan de poort.
   
  Namens de TC, heel veel plezier! 
   
  Met vriendelijke groet,
  Edwin Overbeeke
  Technisch manager vv Zeelandia Middelburg