• Sponsor in corona-tijd: Wij zijn de Stad

  Onder het motto 'Koop Lokaal" wijzen wij u graag op onderstaande oproep voor vrijwilligers van 'Wij zijn de Stad', de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM).

  Samen met de gemeente is de VOM aan de slag om op korte termijn de toegankelijkheid van de winkelstraten, gelet op de corona-maatregelen, te verbeteren. Met name ruimte te creëren voor de bezoekers van winkelstraten en pleinen is hierbij het uitgangspunt. De door de ondernemers geplaatste plantenbakken in de Langeviele zullen tijdelijk worden verwijderd. Ook overige obstakels zullen, indien mogelijk, worden verwijderd. Daarnaast gaan we de overlast van fietsers, fietsparkeerders, bevoorrading en overig (auto)verkeer in de winkelstraten en op pleinen te beperken.

  Op donderdag en zaterdag zullen we van 10-17 uur met behulp van stewards bij de belangrijkste toegangswegen naar het centrum de fietsende bezoeker vragen om alternatieve routes gebruik te maken en de fiets te parkeren op het Zusterplein of andere daarvoor in overleg met de gemeente te realiseren extra fietsparkeerplaatsen. De dag wordt verdeeld in 2 shifts: 10-13.30 en 13.30 tot 17.00 uur. Deze stewards zullen herkenbaar zijn (shirt), vooraf zal een briefing plaatsvinden waarin de werkwijze wordt medegedeeld. We starten aanstaande donderdag 14 mei.

  Hiervoor zijn wij op zoek naar Stewards. We doen een beroep op jullie om ons in deze voor ons moeilijke tijd te helpen. Voor meer informatie kun je terecht bij ondergetekende of stuur een mailtje via deze link.


  Met vriendelijke groeten,
   
  Cees Verhage
  Stadsacquisiteur binnenstad Middelburg
  tel.: 06 11847580