• Sponsoraanbod in Corona-tijd: Auto Sturm

  Veel van onze sponsoren hebben creatieve oplossingen bedacht om hun klantenkring te kunnen blijven helpen. In deze editie: Auto Sturm.

  Het zijn onwerkelijke tijden voor ons allemaal. Zoals in iedere branche heeft het coronavirus een enorme impact op de dagelijkse gang van zaken van Auto Sturm en Sturm Dealer Occasions.
   
  Onze deuren zijn geopend zoals altijd maar in deze onzekere tijden begrijpen we volledig dat je misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen je verzekeren dat Auto Sturm en Sturm Dealer Occasions alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om jouw gezondheid en die van je dierbaren te beschermen. Onze verkopers zijn online bereikbaar en willen je met plezier helpen bij vragen over een nieuwe en gebruikte auto. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch of per mail of met de chatfunctie op onze website. Onze verkopers zitten online en in de showroom klaar om uw vragen te beantwoorden.

  Onze werkplaatsen zijn tijdens deze periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan jouw auto professioneel uit te voeren. Ook is Autoschade Sturm volledig in bedrijf om uw auto in geval van schade te herstellen. 
   
  Onze hele organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren. In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, de pinapparaten en de deurklinken. Maar ook als we aan je auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.
  We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.
   
  Door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat je ook in deze periode op mobiliteit kunt rekenen. Zorg er daarom voor dat je auto op tijd zijn onderhoud heeft gehad en indien je auto aan vervanging toe is of gewoon een nieuwe wilt, dit door te zetten zoals normaal. Door de maatregelen die wij genomen hebben hopen wij op het vertrouwen van potentiele autokopers en werkplaatsbezoekers. Het is belangrijker dan ooit lokaal te kopen en ondernemers te steunen.
   
  In meer dan 37 jaar geschiedenis hebben we bij Auto Sturm organisatie voor veel uitdagingen gestaan. Door onze klanten centraal te stellen in onze activiteiten zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met die inzet in gedachten, zijn wij ervan overtuigd dat we ook deze uitdaging samen zullen overwinnen. Je mag erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om jouw mobiliteit te garanderen.
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Mike Sturm
  Marketing & PR
   
  T.    +31 6 28 92 96 94
  E.    
  mike@autosturm.nl
  W.  www.autosturm.nl