• Sponsoraanbod in Corona-tijd: Café Bommel

  Lieve gasten, vrienden, familie, collega’s en iedereen die ons mogelijk een warm hart toedraagt,

  Toen op 15 maart werd aangekondigd dat de horeca moest sluiten, waren wij niet geheel verbaasd. Begripvol zelfs, dit was gewoon nodig. Daarnaast waren we hoopvol, omdat er direct steunmaatregelen aangekondigd werden voor ondernemers. Hoopvol ook dat deze situatie niet te lang zou duren. Ondertussen is die hoop omgeslagen in ernstige bezorgdheid. Bezorgd omdat er een verlenging is aangekondigd. Bezorgd omdat de bank ons niet wil steunen en het resultaat van de steunmaatregelen op zich laat wachten. Bezorgd omdat wij door de reorganisatie en alle investeringen van het afgelopen anderhalf jaar (en simpelweg altijd zo vlak na de winter) weinig spek op onze botten hebben. Ons spaarpotje is vrijwel leeg.

  https://www.gofundme.com/f/help-cafe-bommel-de-coronacrisis-door

  ***

  Ook laten weten hoe u als sponsor in corona-tijd creatief onderneemt? Deel het met ons!

  Met ruim 1200 leden en ruim 100 sponsoren beschikken wij over een groot netwerk. Van dit netwerk zouden we bijvoorbeeld gebruik kunnen maken en daarom bieden wij u een platform aan.

  Nogal wat ondernemers hebben creatieve oplossingen bedacht om hun klantenkring te kunnen blijven helpen: maaltijden kunnen worden afgehaald of (gratis) thuisbezorgd, kopen op afspraak, artikelen kunnen veelal worden thuisbezorgd, openingstijden zijn gewijzigd, enz., enz. Wellicht kunt u met uw bedrijf wel iets betekenen voor andere sponsoren.

  U kunt via deze link aan ons laten weten wat u hebt bedacht om uw zaak draaiende te houden.