• Sponsoraanbod in Corona-tijd: Die Lange

  Zoals we allemaal weten is de wereldwijde strijd tegen het Covid-19 Corona crisis begonnen. Helaas ook bij ons. Het zal voor veel mensen zowel op privé als zakelijk gebied een spannende en hectische tijd worden.

   Uiteraard hopen wij jullie zo snel mogelijk op ons terras te zien en weer lekker aan de  slag te gaan om het weer een heerlijke zomer voor iedereen te maken, maar we zullen moeten wachten tot dit vreselijke virus Nederland uit is. Iets wat niet in onze aard zit, maar wat we toch vragen is of jullie een kleine donatie kunnen doen om ons en het personeel de komende periode te steunen. We zouden graag de nadruk op het personeel willen leggen, want zij zijn de drijvende kracht achter ons bedrijf.  Wij hopen op jullie steun en zien jullie graag zo snel mogelijk weer terug op ons terras of gezellig binnen aan de bar.

  Bij voorbaat dank, 
  Team Die Lange

  Voor elke donateur staat er een drankje klaar als wij weer open mogen.

  Lees verder

   

  ***

  Ook laten weten hoe u als sponsor in corona-tijd creatief onderneemt? Deel het met ons!

  Met ruim 1200 leden en ruim 100 sponsoren beschikken wij over een groot netwerk. Van dit netwerk zouden we bijvoorbeeld gebruik kunnen maken en daarom bieden wij u een platform aan.

  Nogal wat ondernemers hebben creatieve oplossingen bedacht om hun klantenkring te kunnen blijven helpen: maaltijden kunnen worden afgehaald of (gratis) thuisbezorgd, kopen op afspraak, artikelen kunnen veelal worden thuisbezorgd, openingstijden zijn gewijzigd, enz., enz. Wellicht kunt u met uw bedrijf wel iets betekenen voor andere sponsoren.

  U kunt via deze link aan ons laten weten wat u hebt bedacht om uw zaak draaiende te houden.