• Sport BSO

    Trots presenteren wij in samenwerking met Kinderopvang Walcheren de Sport BSO. De Sport BSO, gevestigd in het jeugdhonk van het clubhuis van onze club, biedt onze jeugdleden nóg meer mogelijkheden tot sporten. Kinderopvang Walcheren kiest er bewust voor om buitenschoolse opvang aan te bieden waarin kind en sport centraal staan. Na een lange schooldag is lichamelijk beweging goed voor de gezondheid, weerstand en sociale contacten. De Sport BSO maakt gebruik van de sportvelden en de ontspanningsruimtes op de Veerse Poort. Op de Sport BSO maakt uw kind kennis met diverse sporten en het samenspel wat bij sporten hoort. Hier hoort natuurlijk ook ontspanning en gezelligheid bij. Kinderopvang Walcheren biedt een veelzijdig sport- en spelprogramma aan voor kinderen die graag sporten, bewegen en spelen. Het uitgangspunt is dat uw kind op een pedagogisch verantwoorde manier wordt opgevangen na schooltijd en plezier heeft in sport en spel.

    Is uw kind 8 jaar of ouder en gaat hij/zij op dit moment naar een BSO van Kinderopvang Walcheren, dan kunt u uw kind inschrijven. Geef ook aan dat u lid bent van onze voetbalvereniging. Natuurlijk is het van belang dat uw kind interesse en vooral plezier heeft in sporten. Daarom vinden wij het belangrijk dat u samen met uw kind vooraf de Sport BSO bezoekt.

    Voor meer informatie over de Sport BSO kunt u contact opnemen met Ida Hoogedeure. Bel 06 81954346 of stuur een e-mail naar  ihoogedeure@skow.nl.

    Samenwerking met Kinderopvang Walcheren
    Zeelandia Middelburg heeft sinds 2009 een samenwerking met Kinderopvang Walcheren. Naast de Sport BSO biedt de KOW opvang aan in 18 kinderdagverblijven, 27 buitenschoolse opvanggroepen, 14 peuterspeelzalen en via 150 gastouders verspreid over Walcheren. Bij al deze opvangvormen krijgen kinderen de ruimte om met elkaar te spelen, te leren en te genieten in een veilige omgeving. Meer informatie over Kinderopvang Walcheren kunt u vinden op www.kinderopvangwalcheren.nl of u kunt contact opnemen met het Centraal Kantoor: 0118 641683.