• ST HVV ’24 JO11-1- Zeelandia JO11-1

    Zaterdagochtend ging de wekker weer vroeg, maar ik was al wakker. Om 7.45 uur verzamelden we in de kantine en konden we nog even in de kantine in het klimtoestel spelen. Toen gingen we met de auto naar Hulst en moesten we door de tunnel. We gingen naar de kleedkamer en toen besprak de trainer hoe we het gingen doen. Daarna gingen we naar het veld en deden we de warming-up. Net voordat de wedstrijd begon zeiden we ‘Zeelandia is onze naam en we gaan er tegenaan!! Heyyy!!’.
    Daarna begonnen we de wedstrijd. Het ging wel goed, maar we waren in het begin een beetje slaperig en de ballen kwamen niet altijd goed aan. Gelukkig scoorden wij als eerste na 3 minuten! En daarna kwam er jammer genoeg een tegendoelpunt.. Na de time-out speelden we heel goed samen en had Tieme een mooie redding. Het werd voor de rust 1-3. Lekker!!
    HVV mocht aftrappen, maar na een paar tellen was het 1-4! Veel supporters waren zelfs nog in de kantine. Daarna scoorden we allebei nog twee keer en wonnen wij met 3-6!! Het was een leuke wedstrijd.

    Groetjes Julian Padmos