• Start Grote Club Actie - coronaproof!

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe (trainings)materialen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

  Verantwoord loten verkopen 

  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. 

  Online loten kopen

  https://clubactie.nl/lot/voetbalverenigingzeelandiamiddelburg/260018 

  instructievideo vernieuwd verkoopboekje met QR code.

  https://www.youtube.com/watch?v=pq3tUEAEasg&feature=youtu.be

  Extra inkomsten hard nodig 

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. 

  Wanneer, waar en hoe? 

   

  De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo: 

  - Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur. 

  - Gebruik je het verkoopboekje? Vraag kopers dan zoveel mogelijk online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken. 

   Verkoopboekje inleveren 

  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in in de brievenbus van het clubhuis. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? De boekjes zijn verkrijgbaar achter de bar of kunnen door een mail te sturen naar groteclubactie@zeelandiamiddelburg.nl aangevraagd worden. 

  Win gave prijzen 

  Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen? 

  - Weekprijzen: zaterdag 26 september, 17 oktober, 7 november en 21 november 2020 zal er een winnaar bekend gemaakt worden. Diegene die de meeste loten deze zaterdag inlevert, krijgt een geweldige prijs! Hou de website en het clubhuis goed in de gaten want verdere informatie over de te verdienen (week) prijzen volgt binnenkort op deze website. 

  - Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de werkgroep de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan. 

  - Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs! 

   

  Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl. 

  Mocht je nog vragen hebben over de lotenboekjes en/of de Grote Clubactie, dan kan je een mail sturen naar: groteclubactie@zeelandiamiddelburg.nl 

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!