• Stijn Luteijn keert komend seizoen terug bij Zeelandia Middelburg

    Zeelandia Middelburg mag in de persoon van Stijn Luteijn (23) wederom een oud speler van de vereniging terug verwelkomen. De centrale verdediger komt na dit seizoen de gelederen van Nick Corré versterken en stapt over van De Meeuwen. De voormalig speler van de jeugdopleiding doorliep alle elftallen en debuteerde in het kampioensjaar onder Daan Eikenhout in het 1e van Zeelandia Middelburg.

    Na dat seizoen vertrok de toen 19-jarige Stijn naar De Meeuwen. Nu na drie jaar gevoetbald te hebben in Zoutelande in de 1e en 2e klas komt hij terug naar zijn eigen club om samen met zijn broer Niels hoge ogen te gaan gooien in de competitie.

    Joeri Nonnekes (lid van de Technisch commissie) : “We vinden het fijn dat Stijn terug komt. Hij is natuurlijk een oud-Zeelandia Middelburg-speler en het is goed dat hij nu op deze leeftijd terugkeert. Hij is ambitieus en wil met het team de komende jaren mooie dingen bereiken en met veel plezier in Middelburg voetballen. Hij kan door zijn ervaringen het team helpen en zelf naar een nog hoger niveau doorgroeien. De spitsen zijn gewaarschuwd, want hij bezit dezelfde monsterlijke genen als Niels,” grapt Joeri.

    Stijn: “Ik heb zin om terug naar Zeelandia Middelburg te komen. Ik heb mijn hele jeugd hier gevoetbald en het is fijn om herenigd te worden met mijn broer en Middelburgse vrienden. Ik kijk er dan ook naar uit om het Zeelandia Middelburg-shirt weer te mogen dragen.”