• “Super saturday” in de hoofdklasse!

  Zoals de eredivisie “Super Sunday” heeft hebben wij dit weekend “Super Saturday”. Er prijken twee wonderschone affiches, dit weekend, bij onze sponsoren op de ramen. RCS de nummer twee neemt het thuis op tegen de nummer vier JEKA en Roosendaal de nummer vijf neemt het thuis op tegen de nummer drie ZeelandiaMiddelburg.

  Het is ook de start van de derde periode in de alles beslissende eindfase van deze competitie. Blijven de Zeeuwse ploegen een rol van betekenis spelen of zijn het onze Brabantse vrienden die de dienst gaan uit maken in het resterende deel van de competitie. Dit weekend worden de kaarten in ieder geval geschud!

  Eerder dit seizoen werd de wedstrijd ZM – Roosendaal na ca zeven minuten spelen in de tweede helft gestaakt. Roosendaal wenste de wedstrijd niet meer te hervatten bij een stand van 3-1 in het voordeel van ZM. Inmiddels heeft de KNVB Roosendaal drie punten in mindering gebracht en is de wedstrijd tot op heden niet uitgespeeld.

  Roosendaal zal in ieder geval uit zijn op sportief revanche en zal er alles aan doen om de punten in Roosendaal te houden. Zij hebben de minst gepasseerde verdediging in deze hoofdklasse en het scoren gaat ze ook gemakkelijk af. Tel daarbij op hun zeer sterke en snelle aanvalslinie en dat ze op hun eigen kunstgras veld mogen spelen; dan mag de voorzichtige conclusie zijn dat zij favoriet zijn in deze wedstrijd.

  “Wij moeten deze dag top zijn om punten mee te nemen uit Roosendaal” geeft trainer Lievense aan. Wij hebben deze week niet aan ons strijdplan kunnen werken in verband met de gemeenteraadsverkiezingen. Toch zullen wij er alles aan doen om het Roosendaal zo moeilijk mogelijk te maken. Het beloofd in ieder geval een mooie pot voetbal te worden; beide ploegen houden immers van aanvallend voetbal en willen blijven meedoen voor de prijzen.

  Wordt de wedstrijd morgen in zijn geheel uitgespeeld? Aftrap om 13.15 uur onder leiding van de heer Van Gool, “Sportpark Hulsdonk”.