• Teamspel + inzet = winst!

    Op zaterdag 21 april moesten we tegen Kloetinge. Dat is altijd een lastige tegenstander, maar we hadden er veel zin in. Ik was aanvoerder vandaag. We moesten met omgekeerde t-shirts, omdat Kloetinge ook een groen-wit tenue heeft.

    Voor de wedstrijd moest ik zeggen welke oefeningen we gingen doen: de Messi, de Robben en de Memphis.
    We begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Redouan scoorde heel mooi de 1-0. Daarna hadden we nog een scoringskans, maar die ging er niet in. Daarna scoorde Sijmen de 2-0. Er kwam een mooie aanval van Kloetinge, maar die werd mooi gestopt door Nout. Hij passte naar Sijmen en die scoorde de 3-0. Dat ging lekker. Noah deed een schitterend afstandschot, net over de lat. Toen kwam Kloetinge meer in de wedstrijd en ging goed aanvallen. Gelukkig stopte onze keeper Tijn echt alles. Steijn scoorde de 4-0 en zo gingen we de rust in.
    Na de rust begon Kloetinge te scoren: 4-1. Daarna scoorde Sijmen weer. Kloetinge bleef maar aanvallen, maar gelukkig hielden Nout en Merijn het overzicht en hielden ze het achterin goed dicht. Als ze er toch langskwamen stopte Tijn het schot. Helaas gingen er toch nog twee in. Het werd 5-3. We hadden een goede wedstrijd gespeeld! We waren blij dat we gewonnen hebben en daarom voerden we nog een mooie show op voor het publiek.

    Groeten van aanvoerder Nout