• TECHNIEKTRAINING

   

  Zoals wellicht bekend hebben wij als Zeelandia Middelburg de afgelopen twee seizoenen een nieuwe missie ontwikkeld: “Iedereen leert beter voetballen bij Zeelandia Middelburg”.

  Om hier invulling aan te geven kunnen wij dit seizoen, op onze eigen velden, Techniektraining aanbieden door professionele voetbaltrainers van Skills & Control (https://www.skillsandcontrol.nl/)


  Voor wie?
  In tegenstelling tot voorgaande jaren is de Techniektraining toegankelijk voor alle teams van O8 t/m O13. 


  Wanneer?
  De start van de Techniektraining is 30 oktober (de week na de herfstvakantie) en zal wekelijks op vrijdag plaatsvinden tussen 18 uur en 20 uur. De jongste kinderen zullen van 18 uur tot 19 uur trainen en de oudste kinderen van 19 uur tot 20 uur.


  Hoe vaak?
  Gedurende het seizoen 2020/2021 vinden er twee modules plaats van 10 lessen van 1 uur. De eerste 10 lessen is een opmaat voor de tweede 10 lessen.


  Wat kost het?
  De kosten bedragen €110 voor 10 lessen en €200 indien je gelijk inschrijft voor beide modules (20 lessen totaal). Tevens ontvang je bij inschrijving een speciaal ‘Techniek-training T-shirt’ en je krijgt training van professionele voetbaltrainers!

   

  Best duur?! Hoe verdien ik mijn inschrijfgeld terug?

  De Stichting Promotie Zeelandia Middelburg wil je de mogelijkheid bieden om jouw toekomst te laten sponsoren. Daarom heeft de sponsorstichting een nieuw sponsorpakket ontwikkeld. Jij kunt jezelf laten sponsoren door Future Sponsors! Het is heel simpel. Als jij een persoonlijke sponsor aandraagt van €150 excl. BTW, dan krijg je hier €50 van terug! Heb jij vier Future Sponsors? Dan krijg je dus het gehele bedrag terug

  Wat krijgt een Future Sponsor in ruil voor de ondersteuning in jouw toekomstige ontwikkeling? De Future Sponsors die jij aandraagt worden bij jouw voetbalfoto (wel even opsturen) geplaatst op de site als hyperlink naar de website van de sponsor. Daarnaast wordt de Future Sponsor én jouw foto dit gehele seizoen in het clubhuis getoond op het speciaal daarvoor ontwikkelde scherm boven de Wall of Fame! Ook krijgt de sponsor natuurlijk iedere keer als vv Zeelandia Middelburg 1 thuis speelt een uitnodiging voor het businesshome én wordt de sponsor bij alle sponsor-events uitgenodigd om deel te nemen aan de business meeting. Kortom, geef jezelf een boost, zorg dat de sponsor samen met jou in de spotlight komt en word een bekende voetbalster of voetballer!

   

  Meld je Future Sponsor aan via onderstaande link.

   

  Hoe kan ik me inschrijven, maar ook mijn future sponsors aanmelden?

  Inschrijven kan via de volgende link: http://tt.zeelandiamiddelburg.nl 

  Wij adviseren jullie om zo spoedig mogelijk in te schrijven. 

  De inschrijving sluit op 25 oktober 2020. Ook je Future sponsors kun je via deze link aanmelden.

   

  Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met Technisch Manager Edwin Overbeeke via tm@zeelandiamiddelburg.nl

   

  Uiteraard hopen wij dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we op deze manier de voetbalvaardigheden van onze jeugdleden kunnen verbeteren.