• TECHNIEKTRAINING NAJAAR 2018

  Er worden dit najaar 5 techniektrainingen georganiseerd voor de meiden pupillen van Zeelandia Middelburg. De leeftijdsgroepen zijn: MO-9, MO-11 en MO-13.

  De trainingen zullen plaatsvinden op de vrijdagen 21 en 28 september, 26 oktober en 2 en 16 november a.s.. De trainingen zullen iedere vrijdag plaats vinden van 16.30 tot 17.15.

  De kosten voor de vijf trainingen bij elkaar bedragen € 10 p.p.. Dit bedrag zal ten goede komen aan het aanschaffen van materialen voor deze trainingen en voor het inhuren van leuke aanvullende zaken. Zo zal er op een aantal trainingen ook een speed-meter of een andere leuke voetbal "gadget" aanwezig zijn!

  Let op: deze trainingen zijn bedoeld als extra en niet als vervanging van de reguliere training.

  Als uw dochter wil deelnemen vragen wij u de € 10 over te maken op NL34INGB0006968664 t.n.v. Zeelandia Middelburg, o.v.v. "Techniektraining najaar 2018" + naam deelnemer + huidige team van Zeelandia Middelburg. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers. Na betaling is de deelname definitief en inschrijving op volgorde van binnenkomst van de het bedrag (vol = vol).

  Dus vul snel het bijgevoegde inschrijfformulier in en stuur deze op naar techniektraining@zeelandiamiddelburg.nl en dan

  op naar een paar leerzame, leuke trainingen waarbij plezier voorop zal staan!