• Technische staf Zeelandia Middelburg 1 rond

    Nadat tijdens de winterstop Nick Corré werd gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021, is nu ook de technische staf voor het aankomende voetbalseizoen rond.  

    Joeri Nonnekes wordt assistent-trainer en combineert dit met zijn werkzaamheden als keeperstrainer van het eerste elftal en Jong Zeelandia Middelburg. Teammanager wordt Arjen Visser, huidig trainer van het 3e zaterdagelftal. Hij vervulde de rol als teammanager al eerder bij het eerste elftal, onder meer tijdens het kampioensjaar in de 2e klasse zondag.

    Assistent-scheidsrechter Fred Koelma blijft voor het eerste elftal behouden en ook Marcel Ruitenbach staat komend seizoen wederom paraat voor de sportverzorgende faciliteiten. Anton Engels heeft aangegeven de samenwerking graag willen te continueren om de teams te begeleiden als fysiotherapeut vanuit zijn fysiopraktijk Fysiotherapie Zeeland.

    De Technische Commissie is zeer blij met de samenstelling van het team rondom hoofdtrainer Nick Corré en ziet uit naar een fijne samenwerking.

    tc@zeelandiamiddelburg.nl