• Tegen de koplopers...

  Meteen vanaf het begin ging het al lastig. Zij zetten meteen goed hard druk.
  Ze waren ook heel sterk en wij begonnen niet echt zo goed. Ze schoten 1, 2 keer op doel en toen zat hij meteen al, 1-0. Dat was jammer. We gingen toen ook wel in de aanval, maar we kwamen er achter dat ze ook wel goed verdedigden.
  Time out volgde en zij gingen toen wisselen van shirt. Vanaf dan speelden zij in het blauw, omdat de shirtjes nogal erg op elkaar leken.
  Na de time out gingen ze meteen weer goed aanvallen, maar ons lukte het niet zo goed. En hij zit weer, 2-0. Het was gewoon een jammer goal.
  Nog voor rust 3-0, mooie lob, en 4-0 in de kluts.
  Het was niet onze beste voetbalwedstrijd, maar het was ook wel de koploper.
  Weer goal, 5-0, we gingen het ook wel een beetje opgeven. Het was zo jammer van deze wedstrijd, wij kregen wel veel aanvallen. Steijn, Matteo, Merlijn, Milan, we probeerden het allemaal. Ze gingen net naast of over of de keeper hield ze tegen. Na de time out ging het weer niet echt goed, het leek of we niet meer wilden. Merlijn kreeg toen een bloedneus. Nout kreeg last van zijn schouder en het werd toen even 8 tegen 7, maar er ging er ook 1 van hun team uit. Goal en 6-0.
  We kregen toen nog een goeie aanval, maar niks, jammer. We probeerden het, maar er gebeurde niks. Tijn die hield ook nog ballen tegen, alleen ging er toch nog 1 in. De eindstand is 7-0 geworden. Jammer, maar we hebben gestreden!