• Terneuzen uit

    Zaterdag mochten we weer voetballen. Dit keer tegen Terneuzense Boys uit. We vertrokken om 8.45u. Het was helemaal geen lekker weer. Het was koud en het regende ook nog. Maar dat mocht de pret niet drukken. We gingen ons omkleden. Ik had mijn shirt al aan. Nu nog schoenen en we zijn er klaar voor. We moest op veld 3 spelen. Op echt gras. We deden eerst de vertrouwde warming-up en om iets over 10:00 start de wedstrijd.
    We gingen goed van start. Speelden goed samen en er werd lekker getikt. Luka paaste de bal naar mij en ik gaf hem op Fedde en die schoot hem rustig in de hoek. Zo 0-1… altijd lekker om zo te beginnen. Ik riep gelijk tegen het team dat we nu door moesten gaan. En dat werkte want ik werd aangespeeld op de zijkant van het veld en gaf een mooie voorzet op Fedde, maar die schoot tegen de keepster aan. In de rebound schoot hij hem er wel in. 0-2 We bleven goed druk zetten en hard werken. Teun, Luka en Shun hielden de achterhoede goed dicht. En toen was het rust. We gingen snel naar de kleedkamer om wat op te drogen en wat te drinken.
    Toen we de tweede helft begonnen regende het nog steeds. Dat was niet erg want we waren toch al nat. We begonnen weer fel. Met een mooie dieptebal van Hidde stuurde hij Noah weg en Noah schoot hem er beheerst erin. 0-3...BAM.... Shun maakte een overtreding en de Terneuzense Boys kregen een vrije trap. De vrije trap was niet ver van de goal van Tigho. Omdat er eigenlijk niemand van ons echt voor de bal ging staan kon de schutter van de Terneuzense Boys met een mooie trap de bal in de kruising schieten. 1-3. We hadden veel kansen maar die gingen er niet in. Hidde had een mooi schot van afstand op de lat en Orlando na een goede actie op links in het zijnet. En Lukie kreeg ook nog een aantal mooie kansen maar die gingen er ook allemaal net niet in. Ik brak samen met Noah door tegen 1 speler van de Terneuzense Boys. Noah gaf hem voor en ik wou om de Keeper heen maar speelde de bal te ver voor me uit. De bal leek uit te gaan maar ik hield hem nog net binnen en gaf hem voor op Noah en die schoot hem erin. 1-4…
    Ik maakte nog een overtreding en weer kregen we een vrije trap tegen. En net als de vorige keer ging er weer niemand echt voor de bal staan en zo konden de Terneuzense Boys ook deze vrije trap benutten door de bal in de onderhoek te schieten. 2-4.. niet lang daar na was er een corner tegen. De bal werd goed genomen en kwam ongelukkig op mijn buik en zo vloog de bal in de goal. 3-4. Wat jammer want dit maakte het weer onnodig spannend. We waren allemaal een beetje moe en we stopten eigenlijk met voetballen. De ballen werden naar voren geschoten en kwamen bij niemand aan. De druk werd heel erg opgevoerd. En de scheids liet maar doorspelen. Iedereen dacht dat het al lang tijd was. Zo… uiteindelijk klonk het eindsignaal. Joepie eindelijk 3 punten. We bedankte het publiek en gingen douchen.(na de selfie in de kleedkamers(zie foto)