• Thuis tegen Nieuwland

    Ik ging deze morgen lekker met mijn mama naar de voetbal. We gingen op de fiets. Helaas kreeg ik een lekke band, dus moest ik een stukje lopen. Maar gelukkig was het een zonnige ochtend, een mooie dag om te voetballen. Eerst gingen we naar de kleedkamer. Onze trainer Siem vertelde de opstelling. Ik was aanvoerder en ik mocht de warming-up klaar leggen met onze trainer. Iedereen had er heel veel zin in. We speelden tegen Nieuwland JO11-1. We kwamen snel achter. Nieuwland scoorde 0-1. Bo kon daarna een tegenaanval opzetten, maar helaas mis. Ik hield een paar ballen tegen. Door het natte veld was het best moeilijk om de ballen tegen te houden, maar het ging best goed. Na doelpunten van Bo, Daan en Max kwamen we 3-2 voor en was het rust.
    Na de rust werden we moe. Nieuwland bleef er voor gaan en werd het 4-4. Daarna werd Nieuwland steeds beter en uiteindelijk werd het 5-7. Ook Sijmen heeft nog een doelpunt gescoord.
    Groeten Tijn.